Hogeschool Delft

 
 
Home    
Mail  
Opleidingen  
Cursussen,  
Onderzoek &  
advies  
Nieuws  
Agenda  
Wegwijzer  
Studeren in  
Delft  
WieWatWaar  
Kenniscentrum  
Terra Fertilis  
HASU  
 
 
 
 
 
 
 
  
hasulogo.gif (4389 bytes) HASU
De HASU, oftewel de Hogere Agrarische Studenten Unie, is de studentenvakbond voor studenten aan agrarische hogescholen. Zij is de grootste landelijke HBO-studentenvakbond van Nederland.
De HASU zet zich in voor de belangen van de agrarische student bij o.a. het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij; het ministerie dat verantwoordelijk is voor het agrarische onderwijs. Leden van de HASU zijn automatisch lid van de Landelijke Studentenvakbond (LSVB).
De HASU probeert zoveel mogelijk om studenten die in de problemen komen, met bijvoorbeeld de Informatie Beheer Groep (IBG)of de Hogeschool, te helpen. Indien nodig schakelt de HASU een advocaat in. Verder biedt de HASU-Delft informatie over studiefinanciering, bijverdienen, op kamers wonen, etc. Ook kunnen studieboeken via de HASU-Delft worden besteld. Wie aan het begin van het studiejaar voor meer dan fl. 500,- aan boeken besteedt kan gratis 1 jaar van de HASU lid worden.
Naast dit alles heeft de HASU-Delft een reductiewinkel waar verslagen ingebonden kunnen worden en waar leden korting krijgen op artikelen als labjassen, diskettes pennen en schriften.
Er zijn dus redenen genoeg om lid te worden van de HASU wanneer je aan een Hogere Agrarische School gaat studeren (dus ook de Hogeschool Delft).

Voor meer informatie kan je bellen of mailen naar de HASU-Delft.
Het telefoonnummer is: 015-2150262
E-mail: HASU-Delft
Of bel of mail de HASU landelijk:
Telefoon 030-2321864 (dinsdag van 19:00 tot 22:00 uur en zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur)
E-mail: HASU-Landelijk

Lidmaatschap
Er zijn verschillende soorten lidmaatschappen mogelijk.
Als eerste kan je voor je volledige studiejaar lid worden.Als je dit doet kan je gedurende je hele studieduur (met een maximum van 6 jaar vanaf het eerste jaar) aan een Agrarische Hogeschool gebruik maken van de diensten die de HASU biedt. Bovendien is het een voordelig lidmaatschap.
Een tweede soort lidmaatschap is het 1-jarige lidmaatschap. Bij dit lidmaatschap ben je lid voor 1 schooljaar.

Hoeveel kosten die lidmaatschappen dan?

Volledig lidmaatschap
Vanaf het 1e studiejaar: fl 40,-
Vanaf het 2e studiejaar: fl 30,-
Vanaf het 3e studiejaar: fl 20,-
1-jarig lidmaatschap
In elk jaar: fl. 15,-

Hoe kan je lid worden?
Wanneer je je ingeschreven hebt bij de Hogeschool Delft, krijg je aan het begin van het studiejaar informatie van de HASU met daarbij een acceptgiro. Deze kan je opsturen naar de HASU landelijk. Ook kan je naar het HASU-Delft hok (C011a) gaan op de Hogeschool Delft. Wanneer je via de HASU-Delft voor meer dan fl. 500,- aan studieboeken hebt besteld, krijg je een 1-jarig lidmaatschap cadeau. Het is natuurlijk altijd mogelijk om dan met bijbetaling een volledig lidmaatschap nemen.

Agenda
Op kamers folder
Notulen

Links:
Informatie Beheer Groep (IBG)
Toekomst studiefinanciering
Woningen in Delft
DUWO kamerwinkel
Hasu landelijk (moet nog gemaakt worden)
Landelijke Studenten Vakbond (LSVB)
Ministerie van Landbouw, Natuur en Visserij (LNV)
SHAO


 Top Home  

 
 
 

 
  Hit Counter