::f34rl3ss cR1m1n4l f0rc3::

 

 

:: Magyar Exporthitel Biztosító Rt. ::
"A kockázat el van vetve!"
én ebben nem lennék olyan biztos... ;-)

Ahogy látják a Magyar Exporthitel Biztosító Részvénytársaság oldalát heghaxolták. Szóval a cég szlogenjét nem lehet ráhúzni a Microsoft Windows NT-s szerververükre... Furcsa, hogy pont egy biztosító cég (ahol még azt sem lehet elmondani, hogy nincs pénz), pont ők nem figyelnek oda a biztonságra, mert ha esetleg egy mezei sulinetes szerver lenne, de nem az... Maradjunk a témánál... Tehát valami csuda folytán (mert Windows-ban vannak még csudák) meghaxoltuk a szervert, feltöltöttünk, töröltünk és távoztunk... tőmondatokban ennyi... Én is voltam/vagyok rendszergazda, de azért nem hagyok ennyire el egy szervert... Se valamire való service pack, semmi javítás... brrr... na de fiúk?!!!

§

Greetz 2:
Voyager2 a menth0r, _Foltos_ aki aki csak, EnRoX original punxter, BlackCat szeretem a macskákat... rugdosni ;-))), skYro , [Diablo] mert, [Cr0w] legalább te segitettél valamit #linux.hu -n és nem azt zajkóztad, hogy "nézd meg a man"-t, ehhez egyszerűbb lenne arra a csatira beállítani egy botot..., haveroknak EfNet-re, főleg #darknet #attrition #hacker #hackers... RSC TM-nek mert legalább ő tud rendesen programozni ;-), Sea-you-nak csak mert csinált psyhopeth warez-t jól... Krix-nek csak mert ismerem régóta meg freebsd fun ezerrel... Nomeg (de nem utolsó sorban) AngelHunter-nek meg Tonyo-nak... hm akkor legyen roadr ,bár kicsit vissza stílusból... úgy egész normális is tudsz te lenni ;-)

Team Greetz 2:
The Haxor Nation Crew szép volt fiúk eddigi tevékenységetek, remélhetőleg még találkozunk... Aztán greetz új haveroknak --> wh33l gr0up, köszi kmf.hu-s greetzért ;-), mestereknek {AiC}-nál...aztán HPA-nak és eddigi rendes munkájukért... jah, meg a Microsoft-nak és Billy boy-nak, hogy megtörhettük ezt a szervert... ezt főleg nekik köszönhetjük... ;-) megmondom ugye, hogy megmondom ;-)

Channel Greetz 2:
#eurohack , #magyar , #delphi.hu , #linux.hu , #hacker.ru , #szif , #freebsd.hu , #punkroom mertugye PunX n3v3r d34d... akkor legyen EFNet-ről #darknet, #attrition, #hacker , #hackers

Anti-Greetz vagyis sUx 2:
nagyképű köcsög MaD_MiND-nak... Kicsit röhejes... most éppen split alkalmával lehetne takeover #hacklife, de majd máskor, ez fontosabb ;-) báár... Ugyanez vonatkozik www.index.hu -ra is, aki félretájékoztatja olvasóit, sokáig igy megy aztán majd fellázadnak haxor-ok és volt index.hu ;-), Ki is felejtettem majdnem NODESIGN-t antigreetzből... alias MaD_MiND öcsémet... neki két antigreetz is jár, mert olyan lameren megtörte azt a védtelen kis szervert, mármint a www.adrenalin.hu -t, aminek már a deface oldal több mint egy hete ordít nyitóoldalon... csak nem wuftp? ;-)... Óriási ANTIGREETZ #hacklife csatornának IRCNET-en --> Ki keres, az talál, legalábbis lámákat ;-)))) Csiszár Jenci bácsinak, hogy fasz műsorában a kereskedelmi médiákhoz híven felretájékoztatja az országot... Jah... Obotak mesternek... egyrészt mert utolsó deface-kor kiírtad greetz-be #hacklife és ez bassza azóta is csőröm, megugye tudom mi a rendes neved Petike ;-), lakcím, iskola, stb. stb. :-))) reszkess mester mert nemsokára r|s3 0f tH3 tRuLy h4X0rZ lesz ;-))) Addig is legyen mindenki jó, járjon iskolába, tanuljon sokat és ébredjen rá, hogy a világ csak ámítás...

Never be,
Never see,
Won't see what might have been...
What I've felt,
What I've known,
Never shined throug in what I've shown...
Never free,
Never me..."

Metallica: The Unforgiven

 

-:: h4x0r3d bY f3arL3sS cRimIn4L f0rC3 in 2001 ::-