www.amsterdam-hotels.nl is gehackt
Door Neon-Lenz / neonlenz-@hushmail.com

Zo..zo.. da's weer een tijdje geleden. Ben weer heel even terug.

Meer en meer IIS exploits worden nu geopenbaard, en diegene die denkt dat ze alles gepatched hebben veilig zijn, zijn dus gek. Jullie weten niet nog hoeveel onbekende IIS gaten er zijn, en dat zal altijd wel zo blijven. Om de zoveel tijd glipt er eentje uit, een voor een. Maar is dat wel nuttig of slim van Microsoft ? Om telken patches te releasen tewijl het misschien al TE laat is ? Het probleem ligt gewoon aan MS. Ze moeten gewoon een veilige webserver OS zodanig programmeren, dat het wel veilig is en zo blijft. Hoewel er wel gaten zijn in de Apache webserver software, blijft het toch gering. MS moet daar nog veel van leren. Hopelijk zien we snel een webserver OS van Microsoft, waarop je toch kunt rekenen. Kans is klein, maar alles is mogelijk.....

full disclosure rules.

Groeten gaan naar: rfp, natas, doom, larry wall, keydet89, trib, glitch en andere grandioze perl programmeurs.
En naar Nederlandse Hackers zoals: Nohican, {}, scrippie, guidob, m.a.w. #phreak.nl en synnergy ruleren !:)

En mensen zoals Gerrie kunnen beter naar de McDonalds gaan voor een Big Mac. (doe maar 2 voor Gerrie).

BIG BROTHER WE GAAN ER (NIET) VOOR !!