Zoals u kunt zien is deze webpagina gekraakt.

Deze pagina werd gekraakt door Bypaz, wij zijn een vrij nieuw hackersduo dat ook zijn steentje wil bijdragen tot een betere veiligheid op het internet.
Daarom willen we hier even de aandacht op vestigen: Hackers zijn niet hetzelfde als Crackers.
Een hacker is een persoon die een deskundige kennis bezit op gebied van besturingssystemen en/of netwerken, hackers kunnen heel vaak systeembeheerders en webmasters helpen in het vinden van veiligheidslekken en hen daarvan op de hoogte te brengen voor de crackers erin slagen het systeem binnen te dringen.
En daar wringt nu net het schoentje: waar moet men het onderscheid maken tussen hackers en crackers? Het is zo dat een hacker een cracker wordt wanneer hij zijn talenten op een onprofessionele manier ontplooit. D.w.z. als hij met slechte bedoelingen een systeem gaat binnendringen en vitale informatie gaat inkijken, of zelfs (ernstige) schade berokkent aan bedrijven of particulieren.
Voorlopig wordt er in de wetgeving geen verschil gemaakt tussen deze 2 begrippen en de doeleinden die ermee samengaan. Daarom is het dat zelfs als wij zoals hier het betrokken bedrijf een dienst bewijzen door hen fouten te melden en concrete oplossingen te bieden, we steeds strafbaar blijven. :-(
Het enige wat we voorlopig kunnen doen is proberen te bewijzen dat onze bedoelingen wel degelijk niet zo slecht zijn als iedereen denkt, en hopen dat er onder de politieke partijen die het nu voor het zeggen hebben zo snel mogelijk verandering komt in de huidige kortzichtige wetgeving...

Nothing changed, nothing deleted. U kunt HIER uw bezoek verderzetten op de NORMALE STARTPAGINA van deze site.
The proof that we aren't thát bad: De webmaster of systeembeheerder kan HIER een patch bekomen voor het probleem dat dit alles mogelijk maakte. (Dit is dus dé goede oplossing, en niet zo'n lame omzeiling van het probleem zoals eerder werd geprobeerd, en dus blijkbaar niet werkt ;-Ţ lol!).