wpe4.jpg (2268 bytes)                           VELKOMMEN på Nibe kommunes internetside

Nibe kommune er beliggende kun 15 minutters kørsel af motortrafikvejen vest for Danmarks fjerde største by - Aalborg.

Nibe kommunes beliggenhed ved Limfjorden gør kommunen til en af Nordjyllands smukkeste. Udover fjordområderne er her ådale, hedearealer, skove og landsbyer, der smukt danner rammen om små samfund.

Her er også Nibe by - den gamle købstad - med sit sildeeventyr, de små snoede gade, de velholdte og smukt bevarede huse - her er godt at være - så godt, at ejendomsmæglerne ligefrem har folk i kø for at flytte til.

Nibe kommune kan ikke klare sig alene på den smukke beliggenhed, derfor er det også vort mål at den kommunale service skal være attraktiv og at borgerne føler, at vi er det lille lokalsamfund med nærhed.

I Nibe kommune har vi:

Billige byggegrunde

Gode busforbindelser

Stor lystbådehavn

Åben børnepasningsgaranti

Gode og trygge forhold for de ældre

Gode og veludbyggede skoler

Gode indkøbsmuligheder

Ny smukt beliggende golfbane

Mange fritidstilbud

Billige og velbeliggende erhvervsgrunde

Lav kriminalitet

Der skal også være nærhed mellem borgerne og politikerne, derfor kan man let komme i kontakt med mig - enten ved at "banke på døren" til borgmesterkontoret eller ved at ringe og få en aftale.

Telefonnummeret til Nibe Rådhus er 96 71 11 11, vores telefaxnummer er 96 71 11 10 og vores e-mailadresse er følgende: nibe@nethotel.dk

Der vil også være mulighed for at rette henvendelse til ledelse og medarbejdere på rådhuset og på de kommunale institutioner, hvor man altid seriøst og imødekommende vil behandle enhver henvendelse.

Med venlig hilsen

Jens Østergaard Madsen

Borgmester


nb. ses bedst med opløsning 800x600
© 1998 Nibe Kommune

(IT afdelingen)