HACKED BY:

p4riah

..mi iskorishtavamo tehnologiju, mi uchimo iz nje, mi ju koristimo i mi ju eksploatiramo. tehnologija je vrlo mochan alat, kao i njeno znanje, ali neki ljudi idu iza tih granica, testiraju granice, nalazechi nove puteve i ideje... mi zovemo takve ljude hakerima, i mi smo jedni od mnogih..

by vent - The Level Seven Crew

message:This site is hacked, because there was a big security problem. During this hack I didn't destroy any data, so dont get mad at me, just think about your security next time. To restore the original page, just rename oldindex.html to index.html -diskusija: 2 dio :))..Evo malo filozofije, osvrnut chu se na sluchaj "Denis". Daklem....Jako me piss off situacija sa Denis sluchajem i izjavama medija da je Denis hacker-genije. Zhalosno je shto mu i roditelji misle tako, ali oni neznaju da taj navodni "hack" koji je on pochinio zna 90% klinaca u Hrvatskoj. Bah..igranje trojanima..vjechiti lame potez..znachi po njihovom bi trebalo staviti 90% internauta na fax i stipendirati ih? tztztztzzz..Slushajte pozorno--DENIS PERISA NIJE HACKER VEC LEJMER KAKVOG SVIJET NIJE VIDIO (nadam se da che mu roditelji ovo prochitati :))...sva srecha da je na Sec. Zone bila kolumna u kojoj je sve objashnjeno i ona radio emisija sa Lucijanom kao gostom, koja je ipak malo informirala ljude....jer ovo je stvarno horor..koja je fora uzeti BO i njime popaliti nechiji password i tvrditi da si hacker...uffffff..ludim...ima ko praxiten :)

 

 

 

 

 

 

SHOUTZ GOEZ TO REAL MAN: SiRiUs, airWalk, [Princev], klick_me, BHZ, Flash, ph33r, EmptyHead, Crni NLO, CMH, Invizogen, [Novembre], PiTt, sLiNa, i svima ostalima sa #hr.hackers kanala. RESPECT GOEZ TO: The Level Seven Crew & v00d00

contact at: p4riah@mail.com