Je bent een rund als je met websites stunt

Sinds gerrie een tijdje voor MinFin heeft besloten om alleen nog maar op verzoek naar beveiligingen te kijken en dus uit ALT.HACK.NL producties is gestapt is de lol er eigenlijk wel af. Daarom hebben wij maar besloten om hetzelfde te doen.

Dit is onze laatste stunt

We mogen dan wel volledig lost staan van hit2000, maar dat neemt niet weg dat er op hit2000 nog wel eens rare dingen zouden kunnen gaan gebeuren, wat te denken van het scoren van alle voicemailjes van een grote nederlandse gsm aanbieder.

Erg bizar.

Maargoed, laat ome wim anders eens naar hit2000 komen, dan kan hij misschien nog iets aan zijn kunste bijschaven. Want het is natuurlijk logisch dat een ISP cursusje niet meteen een waterdichte beveiliging tot gevolg heeft. Als hij het niet bij kan houden is er vast wel een MicroSlave in de buurt die hem alle kneepjes van het IIS op NT vlak wil bijbrengen.

Dweilen met de kraan dicht

Iederen weet het, maar schijnbaar wil niemand beseffen dat MicroSuck gewoon buggy softcrap aflevert. Vol backdoors, die na ontdekking door de haxor/craxor scene gewoon tot "kleine bugs" worden gedegradeerd door ome Bill". Wanneer gaan jullie nou eens luisteren. Wanneer nemen jullie eens de tijd en de moeite om ONZE gegevens te beveiligen. Doe iets nuttigs ofzo inplaats van dag en nacht je nt servers te rebooten. Verdiep je in opensource of zo, dan weet je tenminste wat je in je handen hebt, dan kun je tenminste zelf even controleren dat het deugt en veiliger met je stuff om kunt springen

Wij bedanken de mensen die namens justitie onderzoek doen naar ICT criminaliteit. Een site hacken is dat niet crimineel ? Volgens ons aller Ben Korthals (Is nog minister ook zeg, het word haast te dol) is het bemachtigen van gegevens door het uitbuiten van slechte software geen strafbaar feit is, slechts een inbreuk op privacy. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gegevens. Sprong de overheid maar net zo om met MIJN prive gegevens als ik, want de overheid is niet alleen verantwoordelijk voor hun data. HUN DATA GAAT OVER JOU!.

Overigens tonen dit soort acties voor de gewone man die geen computer heeft -the have nots- aan dat ze meer druk op hun volksvertegenwoordigers moeten zetten om te zorgen dat zaken zoals de koppelingswet niet leiden tot ongewenst misbruik, immers leuk en aardig dat alle instanties tegenwoordig gekoppeld zijn, maar wie houd dat systeem in de gaten? De registratiekamer? Mooi niet, die weet alleen wat voor velden -informatie op kaart in kaartenbak- er in de databases zijn en wat voor koppelingen tussen databases -kaartenbakken- er zijn, maar niet hoe ze beveiligd zijn en ook niet wat voor queries er op kunnen worden los gelaten -zoek criteria die vroeger onmogelijk waren-.

Hoe dan ook, hopelijk komt er een wetgeving waarin de aangevers vrij uit gaan. Wat niet alleen op het gebied van ICT criminaliteit belangrijk is, maar in alle gevallen waarin een persoon informatie heeft die van belang is. Noem eens een geval als fraude praktijken binnen de Europese Unie. Iemand is ten onrechte geschorst geweest, maar verdient een promotie voor het aanmoedigen van anderen die informatie m.b.t. misstanden wilden achterhouden.

Deze mededeling van Minister Korthals is goed voor iedereen. met die reden in hun achterhoofd zullen hackers -met een goed geweten- gemotiveerd zijn om beveiligingen te testen, en de betreffende instantie daar zelfs vooraf over in te lichten. Indien zij niet reageren of er geen aandacht aan schenken, dan moeten dit soort acties -deface genaamd- leiden tot oplossingen die voor alle partijen min of meer acceptabel is. Namelijk bewustwording van beveiliging, wat kan bestaan uit beter oplettende systeembeheerders, betere software, en bovenal een beter beleid!

Namens ALT.HACK.NL producties,

Iemand


Respect gaat uit naar Gerrie, Bivak, Panevine, Pudding, FA, Brenno, Darksky, Acos, Sync, Tranq, Stampot, Rx2, DrGenius, ^Herman^, De Meestervervalser, Xoloth1, Knuffel, Toon, Tim, Piet, Aus, Sabri, Hardbeat, Milan, Pook, Ketter, Emphyrio, Bluelive, Donja, Marissa, ArdSannie, De mensen achter Dutchthreat, en alle andere mensen die de ICT security een warm hart toedragen.

Overigens spijt het ons dat jullie gehacked zijn, er hebben een paar honderd manuren in gezeten, en uit eindelijk is het gelukt, jullie hebben een goed geautomatiseerd systeem staan, alleen is dat door het beveiliginsgat alleen maar groter geworden. Wees niet boos op ons, wees op niemand boos -don't worrie be happie- alle media aandacht die jullie nu krijgen... . En die mensen maken alle schade weer goed, immers we hebben de reclame van Uw klanten met rust gelaten, gezien de feit dat veel mensen ramptoeristen zijn gaat U nu meer aandacht krijgen dan ooit tevoren. Eigenlijk zouden we u de rekening moeten toesturen voor de gemaakte uren.


We own you!