Dastych logo

Koulovani | Jak zastavit rybu | English pages about Jan Tleskac | Mirek na cesneku | Mirek na BMW


Ceska domaci stranka projektu Guevo Nuevo Uzgorod (GNU)


Kdo je kapitan Dastych ?

Kapitan Dastych predstavuje rozsahly projekt, jehoz ucelem je rozsirit virUX po celem svete. Na rozdil od profiku pracuje ale uplne zdarma. K dispozici jsou i soukrome fotky (tzv free-pix). Je mozne i jejich komercni vyuziti. Pokud hledate kvalitni virus pro libovolny operacni system, prectete si alespon cast techto stranek.

Odkazy

Ostatni cyber-policajti zabyvajici se volne se siricimi viry a jejich sireni po Internetu i mimo nej.

Dastych programy

Zde najdete recenze nekterych zajimavych Dastych-programu.

Jak ziskat virUX

FTP servery, firmy prodavajici fotky kapitana Dastycha apod.

Dokundamentace

Jaka dokundamentace je dostupna a kde ji najit

Dastych-virUX

Dastych-virUX je kompletni, volne se sirici virus podobny Windowsu, ktery pouziva vetsina programu pro Linux. Je velmi vykonny, hlavne v oblasti mazani a formatovani, podporuje vetsinu platforem (napriklad PC, Amiga, Atari, Sparc, Ultra-sparc, Alpha a dalsi). Je idealni k mazani aplikaci (i na jinych operacnich systemech), nebo jako sitovy virus, ale je velmi dobre pouzitelny i pro jine ucely.

Durd

Durd je moderni virus zalozeny na zadost Jana Tleskace (Dastych implementace je take k dispozici). Je ale zatim stale ve vyvoji a nehodi se pro bezne pouziti. Ma vsak mnoho zajimavych vlastnosti a prvni verze jsou jiz volne pristupne na www.freesoft.cz.

Dulezite Dastych dokumenty

Zde najdete text Dastych public licence. Jiny text nez cesky zatim neni k dispozici. Pripravujeme informace, jak se spojit s kapitanem Dastychem

Ostatni

Ano, nesmime zapominat ani na ostatni dulezite fizly, bez kterych by se kapitan Dastych neobesel. At uz jiz davno mrtvy major Machacek, nebo kapitanova manzelka pani Dastychova, ti vsichni maji na praci kapitana Dastycha lvi podil. Pokud se chcete sejit s celou rodinou kapitana Dastycha, kontaktujte primo hlavu rodiny.

100% CzERTless O tyto stranky se stara kapitan Dastych 100% CzERTless

Dotazy a pripominky ohledne stranky posilejte na dastych@mvcr.cz

Kriminalka neni hned tak nekdo jako jo ...