hlasi se policie ,cervenec 97Magazin Policie CR

Dubnové číslo naleznete
.


cara

Skvely uspech policie !


Policiste jsou na stope pocitacovemu demonovi, ktery vystupuje pod jmenem CzERT a v uplynulych mesicich se "naboural" na Internetu do stranek ministerstva zdravotnictvi, ceske pobocky americke firmy Hollywod Classic Entertainment, spolecnosti MaMedia a dalsich. Rekl to dnes v rozhovoru pro CTK Jiri Dastych z policejniho prezidia, ktery se touto problematikou intenzivne zabyva. CzERT si z uvedenych instituci udelal "dobry den" tim, ze prepsal jejich stranky nebo je sverazne upravil. Zeptali sme se proto pana Dastychla z policejniho prezidia zda nam muze rict blizsi informace o dane stope na CzERTa. :

Ano, mohu Vam rict akou konkretni stopu mame na hackera CzERTa: Zjistili sme konecne co je to ten Internet.. co vo nem furt ten CzERT mluvi ze na nem je.

prevence krimi pribehy









Jak ohlídat své a
Nebezpečí v létě:
a
- statistika

KONTAKTY PRO VAŠI POTŘEBU




Motorovy clun
Motorový člun JOHNSON 90
operující na přehradě Hracholusky.
informace prehled sluzeb



Výherní anketa
Pokud máte nějaké připomínky k elektronické či tištěné verzi magazínu, zůčastňěte se naší ankety.
Můžete vyhrát jednu ze 100 cen.

Průkazy :
, ,
v cizích zemích



Pro řidiče: ,

a


 

Soukup - foto Vážení spoluobčané

velice nás potěšil Váš zájem o náš celobarevný časopis Hlásí se POLICIE. Právě tato skutečnost, podpořena vašimi názory a návrhy přispěla k tomu, že jsme se ve spolupráci s agenturou Plzeň roz hodli připravit podobný časopis, krátce před začátkem hlavní letní sezóny. Na stránkách časopisu najdete nejen několik dobrých rad, které v létě jistě uplatníte, ale také trochu zábavného čtení a soutěžní křížovku.
Léto je dobou dovolených a policisté mají zájem na tom, aby se vám chvíle odpočinku skutečně vydařili a nebyli narušeni událostmi, které by Vám příjemné chvilky mohly pokazit. Přeji Vám upřímně jen hezké prožití dovolené a v září se s Vámi všemi těším na shledanou u dalšího vydání našeho celobarevného časopisu, který začne vycházet pravidelně jedenkrát za měsíc.Na jeho tvorbě se budete podílet jistě i Vy svými .

podpis

mjr.Jiří Soukup
Tiskový mluvčí Policie ČR,
Správa západočeského kraje
znak PČR
Odznak PČR s identif. číslem


Piss on
CzERT is back.. yet again.. and stronger than ever ! Stay tuned.. the summer holidays are over.. there is more to come..