to nam to zase ubehlo, co ? co nevidiet budem sediet vo vlaku na ceste na prazdniny u babicky (alebo take cosi) a tesit sa ako budem nahanat dievcata po zahumienkoch. totiz poviem vam, dievcata miluju hackerov, a to neplacam iba do vetra, ale mam to podlozenou darwinovou teoriou. v minulosti slo o to mat schopnost zabit medveda jednym uderom tomahawku a priniest zene medvedie labky na nedelny obed a kozusinu do obyvacky na stenu, avsak tieto vlastnosti sa stavaju coraz menej dolezitymi. prichadzajuca era informacnej revolucie nam prinasa tri jasne rozdielne smery evolucie homo sapiens:

prvy evolucny typ su hackeri - expertni znalci pocitacov a informacnych sieti. tento typ homo sapiens sa postupne prepracuje na veduce miesta nasej spolocnosti a bude vladnut svetu. (vynimkou su unix administratori a tech support, oni su odsudeni na zivot v tupej nevedomosti.. fakt nekecam.. mrknite sa na .bash_history miestneho admina a zasmejte sa spolu so mnou)

druhy typ su bezni pocitacovi (l)useri, to je ten typ ludi co sa tvari ze ovlada ms excel ale pritom potajme maju v sufliku pracovneho stola kalkulacku a vzdy si radsej vsetko rucne prepocitaju. Je to aj ten typ co sedi s pootvorenymi ustami nad novou verziou dooma, neovlada cheat kody a bedzucho klika cely den do tlacitka ctlr. tento evolucny typ postupne vyhynie na svoju vlastnu blbost. k tomu typu patris s najsamvacsou pravdepodobnostou aj ty. a poviem vam jednu vec - ja vas nemam rad a ste mi ukradnuti. vymyslate o mne chabrusoviny, kritizujete moje aktivity z moralnej stranky, z technickej stranky, z moralno-technickej a technicko-moralnej, ale viete co ? ja vas mam fest na haku !

pri behani po serveroch mi islo o to aby sa admini poklopkali po cele a uvedomili si ze praca na internete vyzaduje ovela viacej ako vytiahnut server z krabice a zapnut ho do zasuvky. vas evolucny typ homo sapiens postupne vyhynie na vlastnu blbost. pokial som vam hackol v minulosti server, tak patrite prave do tejto kategorie a veru si to aj zasluzite takyto potupny koniec - totiz to ze som vam hackol server a trapne prerobil html fajly znamena ze ste pre svojich uzivatelov a klientov nevytvorili dostatocne bezpecne prostredie. to by prave malo byt vasim zakladnym poslanim. juj ale to uz som sa rozohnil certovskym pekelnym plamenom.. takze podme radsej este naspat k tym evolucnym typom..

finalne tu je tretia vyvojova kategoria homo-sapiens - ludia nepouzivajuci pocitace. Tym postupne narastie srst a chvost a budu umiestneni do ZOO kam sa na nich budeme chodit pozerat a krmit ich bananmi. (do tejto kategorie urcite patria redaktori Mladeho Sveta, ktori bez akejkolvek znalosti pisali o mne defektoskopiny, pozliepali odpovede, napisali ze unix je programovaci jazyk.. a tak.. ten clanok bol fakt shit :)

poviete si - no dobre, dobre.. prestan uz kecat somariny, aj tak to nikto necita. nuz hej, ale na predoslych hacknutych CzERT www strankach boli iba suche a trapne obrazky, vulgarnosti a oplzlosti. ja viem, preto mam co dohanat ohladne ukecanosti :) no podme naspat k zenam a k prazdninam.. tak co si myslite, ktory evolucny typ si vyberie zena ? no jasne ze ten najdarwinistickejsi (nie je to bomba vyraz ?) - cize si vyberie *hackera* s potencialom stat sa svetovym vladcom. no a hackeri su fakt dobri milenci.. hovoril mi to kolega seteuid a stale sa s tym chvasta... ja sice zovseobecnujem na zaklade jednej malej statistiky, ale uznajte ze aj tak je to doteraz moj najsilnejsi a najrozumnejsi argument.

no a zoberte si ozonovu vrtsvu. pravda, kedysi boli v mode opaleni svalovci v ciernych plavkach ktori obletovali dievcata na mestskom kupalisku. ale vazeni, pri dnesnom stave ozonovej vrtvsy budu tito opaleni svalovci uskvareni zaziva ako spekacky a umru v pekelnych mukach. Ti co neumru (lebo pouzivaju Nivea opalovaci krem s faktorom 10) budu v klietkach v ZOO a my sa na nich budeme chodit smiat. preto zeny miluju muzov ktori sa zatvaraju na 24 hodin denne doma pri pocitaci.

Henry Kissinger napisal ze moc je ten najsilnejsi afrodiziak. A Bill Clinton povedal ze mudrost je najsilnejsia moc. z toho logicky vyplyva, podla prehlasenia vlady Spojenych Statov, ze mudrost je nasilnejsi afrodiziak. pre tych co by chceli proti tomuto argumentovat - pozrite sa ja som iba zasrany binarny schizofrenik - ale toto tvrdi vlada usa, tak to sakra akceptujte. nezabudnite ze vlada usa ma pod kontrolou distribuciu a dane na cigarety, alkohol a drogy - takze maju velmi dobre skusenosti ohladne uspokojovania zien.

hacker je proste sexualny idol informacneho veku a hovorte si co chcete. ja planujem stravit toto leto niekde zasity daleko prec od pocitacov a osvedcit si tuto teoriu v praxi, hehe. pre tych co ma poznaju - majte sa tu krasne a dufam ze sa uvidime pocas leta na sessionoch.. zdravim ricolu za jeho super pristup k veci, ilpha lebo aj tak mucha tse-tse to sklo prerazi, kuceraveho eskimaka lebo mi nadava ze som bashovy dialupista, seteuida lebo je najlepsi milenec.. *wink*.. deba pozdravujem iba zo sucitu, lebo ma zdravotne problemy, generica lebo moze deba vyliecit, xxa lebo ma nema rad, a vy ostatny bezte do pekla, ale nezabudnite - czert owns ya !